Interessante links

steun Stichting Sociale Databank Nederland op giro 708452

Speciaal voor mensen met interesse voor de politiek en sociale aspecten, trachten wij doorkoppelingen aan te brengen met andere internet-locaties die van belang zijn. Het is essentieel de netwerkmogelijkheden optimaal te benutten. Sociale informatie dient zo gemakkelijk mogelijk beschikbaar te zijn en feiten controleerbaar.

De Sociale Databank Nederland - een BBS - biedt naast Internet ook een mogelijkheid tot het elektronisch uitwisselen van gegevens met een doorkoppeling naar de dagbladen. De aangeboden onderwerpen in de 'LINKS' moeten wel passen binnen op de doelstellingen van SDN.

Aangezien ook onze Link-pagina nog in volle ontwikkeling is, zijn uw suggesties van harte welkom. Het wiel meerdere keren uitvinden lijkt niet zo zinvol.

Voor een frisse wind in de media kan het initiatief van de Nieuwe Omroep een goed idee zijn.

Gauw even lid worden, want er zijn zoveel sociale verhalen te vertellen....!! Heb je echt dramatisch, of iets te onthullen? Laat dat dan ook de Sociale Databank Nederland even weten. Misschien kunnen wij een bron van journalistiek inspiratie zijn. Of bel gratis 0800-2224001

Nederland


| HOMEPAGE SDN | HOMEPAGE KONFRONTATIE | ANDERE LINKS |
. . . . . . . .


Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 20 maart 2000 / sdn@planet.nl